Werkkleding van HLM Workwear is geschikt voor iedere professional, voor mannen en voor vrouwen. Speciaal voor schilders hebben we witte werkkleding in ons assortiment. Natuurlijk kunnen andere kleuren ook gedragen worden, toch wordt vaak de voorkeur gegeven aan witte schilderskleding.

Witte werkkleding

Dit heeft verschillende redenen. Vroeger droegen schilders witte werkkleding, zodat de kleur van de kleding geen invloed had op de verf als er kleuren gemengd werden. Tegenwoordig wordt verf in de meeste gevallen machinaal gemengd. Daarnaast kan zonlicht op gekleurde werkkleding een gloed afgeven op het te verven oppervlakte. En dat is niet handig tijdens het verven. Tot slot is een wit overall makkelijke schoon te maken. Vlekken zijn goed te zien op wit. Maar hardnekkige vlekken krijgt u, zonder de kleur van de kleding aan te tasten, ook het beste uit iets wits. Een blauwe overall zou snel lelijk worden door het wassen op hoge temperaturen. Dat schilders een witte overall dragen, heeft dus een praktische reden.

Praktisch en betaalbaar

De witte HLM werkkleding is praktisch, betaalbaar en stevig. De kleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is er meer dan genoeg opbergruimte aanwezig in de werkbroeken, werkjassen en overalls van HLM Workwear.

Bedrukken

Voor een herkenbare en professionele uitstraling kunt u uw logo op uw schilderskleding tonen. Onze professionals bedrukken of borduren uw logo op uw nieuwe werkkleding.

Contact

Als u advies of hulp nodig heeft bij het bestellen, neem dan contact op.