Maatregelen coronavirus

Publicatiedatum 19 maart 2020, gewijzigd 26 mei 2020.

Samen met u en iedereen om ons heen bevinden wij ons in een wereldwijde situatie die we niet hadden kunnen voorspellen. Wij volgen de adviezen van de overheid ten aanzien van het coronavirus op (onder andere Rijksoverheid en RIVM) en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Wij nemen binnen onze organisatie diverse maatregelen die uw en onze gezondheid en veiligheid beschermen. Daarnaast waarborgen wij zoveel als mogelijk het leveren van onze producten en diensten: lees hieronder meer.

Wij beschermen uw en onze gezondheid en veiligheid

 • Een groot deel van onze medewerkers werkt vanuit huis en is bereikbaar via e-mail en in de meeste gevallen ook telefonisch.
 • Op onze locaties werken onze medewerkers zoveel mogelijk verspreid in tijd en afstand.
 • Op uw locatie(s) conformeren onze chauffeurs zich aan uw maatregelen.
 • Externe transporteurs hebben geen toegang tot onze magazijnen, wij laden en lossen alle vrachten zelf.
 • De toegang tot onze showrooms in Bleiswijk en Apeldoorn is versoepeld waardoor een regulier bezoek nu weer mogelijk is. Betalingen worden contactloos via de pinautomaat uitgevoerd.
 • Op al onze locaties zijn externe bezoeken mogelijk. Wij ontvangen u in specifieke ruimtes waarbij we de hygiëne- en afstandsregels waarborgen.
 • Onze accountmanagers kunnen u weer bezoeken. Bespreek in onderling overleg met hem of haar wat gewenst en veilig is.

Wij waarborgen de levering van onze producten en diensten

 • Alle lopende bestellingen en contracten worden geleverd zoals u van ons gewend bent.
 • Wij houden onze voorraden zoveel mogelijk op peil en ook onze leveranciers doen er alles aan om te blijven leveren in deze omstandigheden.
 • Wij volgen de ontwikkelingen actief en werken onze maatregelen bij waar nodig.

Wij bedanken u voor uw vertrouwen en wensen u veel sterkte toe in deze periode.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Tijdens de feestdagen zijn onze kantoren en magazijnen in Bleiswijk en Apeldoorn gesloten. We verwerken dan geen bestellingen, wat betekent dat de levertijden van artikelen langer zijn.

Gesloten dagen

In 2019 zijn we gesloten op:

 • Woensdag 25 december – Eerste Kerstdag
 • Donderdag 26 december – Tweede Kerstdag
 • Vrijdag 27 december – brugdag

In 2020 zijn we gesloten op:

 • woensdag 1 januari – Nieuwjaarsdag
 • maandag 13 april – Paasmaandag
 • vrijdag 1 mei – Dag van de Arbeid
 • donderdag 21 mei – O.L.H. Hemelvaart
 • vrijdag 22 mei – Gesloten (vervangingsdag)
 • maandag 1 juni – Pinkstermaandag
 • maandag 20 juli – Gesloten (vervangingsdag)
 • dinsdag 21 juli – Nationale Feestdag
 • donderdag 24 december – Gesloten vanaf 12:00 uur
 • vrijdag 25 december – Kerstmis
 • donderdag 31 december – Gesloten vanaf 12:00 uur

Bestel op tijd

Wilt u uw bestelling op tijd binnen hebben? Bestel dan op tijd. Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op!

HLM Nieuwsbrief

Profiteer van een kortingsactie op diverse modellen en kleuren overalls. Van 1 tot en met 31 oktober 2019 ontvangt u korting bij uw bestelling, hoe meer u bestelt, hoe meer korting u ontvangt.

Bij bestelling van 1-9 overalls : 5% korting
Bij bestelling van 20-29 overalls : 7% korting
Bij bestelling van 20-29 overalls : 12% korting
Bij bestelling van 30-39 overalls : 16% korting
Bij bestelling van 40-49 overalls : 20% korting
Bij bestelling van 50 of meer overalls : 25% korting

* Geldig op specifieke kleuren van overalls Basel, Callum, Imst en Oscar. Onderling kunt u de artikelen combineren.

Bekijk de actiemodellen.

Werkkleding van HLM Workwear is geschikt voor iedere professional, voor mannen en voor vrouwen. Speciaal voor schilders hebben we witte werkkleding in ons assortiment. Natuurlijk kunnen andere kleuren ook gedragen worden, toch wordt vaak de voorkeur gegeven aan witte schilderskleding.

Witte werkkleding

Dit heeft verschillende redenen. Vroeger droegen schilders witte werkkleding, zodat de kleur van de kleding geen invloed had op de verf als er kleuren gemengd werden. Tegenwoordig wordt verf in de meeste gevallen machinaal gemengd. Daarnaast kan zonlicht op gekleurde werkkleding een gloed afgeven op het te verven oppervlakte. En dat is niet handig tijdens het verven. Tot slot is een wit overall makkelijke schoon te maken. Vlekken zijn goed te zien op wit. Maar hardnekkige vlekken krijgt u, zonder de kleur van de kleding aan te tasten, ook het beste uit iets wits. Een blauwe overall zou snel lelijk worden door het wassen op hoge temperaturen. Dat schilders een witte overall dragen, heeft dus een praktische reden.

Praktisch en betaalbaar

De witte HLM werkkleding is praktisch, betaalbaar en stevig. De kleding is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Daarnaast is er meer dan genoeg opbergruimte aanwezig in de werkbroeken, werkjassen en overalls van HLM Workwear.

Bedrukken

Voor een herkenbare en professionele uitstraling kunt u uw logo op uw schilderskleding tonen. Onze professionals bedrukken of borduren uw logo op uw nieuwe werkkleding.

Contact

Als u advies of hulp nodig heeft bij het bestellen, neem dan contact op.

 

De kleding van HLM Workwear wordt geproduceerd door Hydrowear. Hydrowear produceert deze kleding met het Fair Wear Foundation keurmerk.

Goede arbeidsomstandigheden

Fair Wear Foundation (FWF) zet zich in voor goede arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie, in landen waar kleding wordt geproduceerd voor de Nederlandse en de Europese markt. Ze maakt gebruik van een gedragscode voor kledingbedrijven. Deze gedragscode is gebaseerd op de internationaal erkende normen van de International Labour Organization (ILO).

Arbeidsnormen

De arbeidsnormen van de Fair Wear Foundation zijn:

 • vrije keuze van werk;
 • geen discriminatie van werknemers;
 • geen kinderarbeid;
 • vrijheid van vakvereniging en recht op collectief onderhandelen;
 • betaling van een reëel salaris;
 • geen buitensporige werktijden
 • veilige en gezonde arbeidsomstandigheden;
 • een wettige arbeidsovereenkomst.

Controle

Bedrijven die deelnemen aan Fair Wear Foundation implementeren de arbeidsnormen die in de gedragscode worden genoemd. Verder accepteren ze de controle op daadwerkelijk verbetering van de arbeidsomstandigheden bij hun leveranciers.

In de werkkleding van HLM Workwear zitten stevige ritsen van het merk YKK. De werkkleding blinkt uit in functionaliteit. Er wordt gebruik gemaakt van een stevige rits en van CORDURA® kniestukken. Kortom, deze kleding is stevig, functioneel en betaalbaar!

YKK ritsen

De afkorting YKK staat voor Yoshida Kōgyō Kabushikigaisha. Dit is een te lang woord om op iedere rits te zetten, vandaar de afkorting. De vrije vertaling is: de Yoshida bv. YKK werd in 1934 in Tokyo opgericht door de Japanner Tadao Yoshida. Tegenwoordig heeft het bedrijf de reputatie de beste ritsen ter wereld te maken; bekende merken zoals Louis Vuitton en Tommy Hilfiger gebruiken deze ritsen in hun kleding.

Goed gebruik van ritsen in werkkleding

 • Tijdens het aan-/uitkleden is het van belang dat u de rits helemaal opent. Zo voorkomt u dat er teveel kracht op een van de onderdelen van de rits uitgeoefend wordt.
 • Wilt u uw werkkleding wassen? Zorg er dan voor dat u de rits helemaal sluit voordat u het kledingstuk in de wasmachine doet. Dit voorkomt beschadiging van de andere was. Daarnaast is er minder kans op het krimpen of oprekken van de tape van de rits.
 • We raden u aan om het gebruik van sterke alkalische of chloor houdende schoonmaakmiddelen tot een minimum te beperken.
 • Als de rits niet meer soepel loopt na het wassen, kunt u parafine op de rits smeren. Dit kan voor verbetering zorgen.

HLM werkkleding

Het assortiment HLM werkkleding is uitgebreid en divers. Bekijk ons aanbod in de webshop.

Per 1 november verhuist het bezoekadres in Apeldoorn voor HLM Workwear naar een nieuwe locatie, namelijk de Oude Apeldoornseweg 26. U bent op werkdagen van 8:30 tot 17:00 van harte welkom op onze nieuwe locatie!

Nieuw adres Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 26
7333 NS Apeldoorn
T +31 (0)88 1210 500

Bestaand adres Bleiswijk

Het postadres, het hoofdmagazijn en de showroom in Bleiswijk blijven ongewijzigd:

Klappolder 104
2665 LP Bleiswijk
T +31 (0)88 1210 460

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem contact op!

 

Overalls kopen met korting

Tijdelijk is het assortiment nog scherper geprijsd: u ontvangt € 5 korting op alle overalls van HLM Workwear. Kies uw favoriete overall uit onze acht modellen en gebruik actiecode GrootGroen+ in de webshop. De actie is geldig tot en met 28 oktober 2018.

Comfortabele werkkleding voor de groensector

Werkkleding is onmisbaar als u werkzaam bent in de land- of tuinbouw. HLM Workwear biedt u functionele kledingstukken met een goede pasvorm en in verschillende kleuren en stoffen. Een direct leverbaar assortiment voor een scherpe prijs.

Het online bestellen van HLM werkkleding is nog makkelijker geworden. Het is vanaf nu mogelijk om met iDEAL, Mastercard, Visa en PayPal te betalen. Bij deze betaalmethodes kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving of app, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.